PALVELUT


Ompelimopalvelu Kehrälä on teollinen alihankintaompelimo. Yritys on toiminimimuotoinen, joka työllistää yhden henkilön, yrityksen perustajan Marian.
Olen Mynämäen käsi- ja taideteollisen kasvatteja, josta olen aikoinani valmistunut vaatetusalan artesaaniksi.
Kehrälässä valmistan erilaisia tekstiilituotteita pääasiassa kotimaisten tekstiili- ja vaatetusalan brändeille mutta myös muille eri alojen yrityksille.
Palveluihini kuuluu alihankintaompelu ja pienien kangaslaakojen leikkuu sekä muut ompelimotyöt kuten esimerkiksi lukotukset, sirkkojen ja neppareiden kiinnitykset. Teen myös tuotteiden suunnittelua, kaavoitusta ja sarjontaa.
Yrittäjänä Kehrälässä olen toiminut 7 vuotta ja olen ollut mukana toteuttamassa lukuisia eri alan projekteja ja tuotantoja. Kokemusta valmistuksesta on kertynyt erilaisista tekstiilituotteista kuten esimerkiksi asusteiden, vaatteiden, laukkujen, sisustustekstiilien ja lemmikeille suunnattujen tekstiilituotteiden valmistuksesta. Valmistuksessa keskityn sarjatyöeriin. Sarjat voivat olla muutamista kappaleista aina tuhansiin eriin. Työ voi käsittää koko tuotteen valmistuksen kaaren tai vain osan siitä.
Pystyn valmistamaan laajasti eri rakenneratkaisuilla olevia tuotteita hyvän konekannan vuoksi.  Voit tutustua konekantaan kattavammin tästä.

Ompelimo sijaitsee Varsinais-Suomessa Nousiaisissa, mutta toimintamme kattaa koko Suomen. Meille voidaan myös toimittaa kankaat ja tarvikkeet suoraan tavarantoimittajalta. Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kerro lisää suunnittelemistanne hankkeista tai jo olemassa olevan tuotteen tuotantotarpeesta. Löydät tarkemmat yhteystiedot täältä.

Ompelimopalvelu Kehrälä

info@kehrala.fi

© Ompelimopalvelu Kehrälä 2022